Despre noi

Despre noi

Tratăm fiecare cauză cu promptitudine și seriozitate

Echipa noastră s-a înființat la inceputului anului 2017 fiind dezvoltarea Cabinetului Individual de Avocatura „Doseanu Răzvan”, care a funcționat din 2001.

Astfel,sub coordonarea avocatului Doseanu Răzvan s-a născut o echipă de profesioniști care are la bază persoane pregătite profesional, perseverente, caracterizate prin seriozitate și conștiinciozitate.

Am dezvoltat activitatea societății în domenii de activitate precum dreptul penal, dreptul civil, dreptul comercial, dreptul administrativ, dreptul muncii, dreptul fiscal, drepturile omului.

Avocat Oradea

SERVICII ACCESIBILE

Serviciile Societății Profesionale de Avocați ”Doseanu & Asociații” sunt accesibile oricărei persoane, indiferent de natura prejudiciului suferit sau a pretenției sale. Echipa noastră stă oricând la dispoziția dumneavoastră, oferind asistență juridică și reprezentare în domeniul dreptului penal, civil, comercial, administrativ, fiscal, al dreptului muncii, familiei sau drepturilor omului.

SERIOZITATE

Echipa noastra trateaza fiecare cauza cu promptitudine și un inalt grad de seriozitate activitatea noastra, optimizand astfel toate sansele ca fiecare client ce ne trece pragul, să se declare multumit de rezultatul obținut. Aceste caracteristici ne-au dezvoltat și au consolidat traiectoria noastra spre succes, astfel incat ne putem mandri cu numeroase cauze castigate și totodată, cu tot atâți clienți multumiți.

EXPERIENȚĂ

Societatea noastră este coordonata de avocat Răzvan Doseanu care prin munca desfășurată la un inalt grad de profesionalism, a creat o echipa a cărui membri sunt caracterizati prin eficiență, perseverență, conștiinciozitate și pricepere. Profesionalismul de care am dat dovadă de mulți ani, precum și devotamentul alocat clienților noștri, s-au remarcat prin cauzele finalizate cu succes.

PROFESIONALISM

Așteptările și doleanțele clienților noștri cu privire la problemele cu care apelează la noi sunt de cele mai multe ori îndeplinite, ceea ce ne-a ajutat să devenim o societate profesionala de avocați pregatita sa raspunda oricand celor mai inalte cereri și exigențe. Succesul în cauzele de care ne ocupăm este dat de pasiunea și sârguința ce caracterizează munca fiecărui membru al echipei.

Echipă

Faceți cunoștință cu
echipa Doseanu&Asociații

Echipa noastra trateaza fiecare cauza cu promptitudine și un inalt grad de seriozitate activitatea noastra, optimizand astfel toate sansele ca fiecare client ce ne trece pragul, să se declare multumit de rezultatul obținut.

Abonează-te și rămâi la curent cu noutățile