Distinsilor Avocati DOSEANU & ASOCIATII

Profesia de avocat este o profesie, pe cât de nobilă, pe atât de dificilă, dar, totodată, plină de dinamism, care aduce mereu noi provocări și satisfacții celor care o practică cu conștiința rolului misiunii sociale. Fără îndoială, avocații au un rol esențial. Astfel, rolul lor constă nu doar în aceea de a fi loiali intereselor persoanelor cărora le asigură asistența juridică, dar si sa vegheze la înfăptuirea actului de justiție in mod corect . Vă multumesc pentru dăruirea și angajamentul de care dați dovadă in toate cauzele noastre. Vă admir si va felicit pentru tot ce ați realizat. Vă doresc mult succes și rezultate strălucite în exercitarea cu onoare a profesiei de avocat, un exemplu de solidaritate între profesioniștii juridici pentru aplicarea corectă a legii, în mod echitabil, imparțial și durabil.

Malpraxis Medical

Am apelat la serviciile juridice ale acestei case de avocatura pentru a ne reprezenta intr-un proces de elucidare a unui caz de malpraxis, cel al fetiței noastre, Patricia. În urma acestui malpraxis, Patricia a decedat la vârsta de 5 ani și 7 luni. Malpraxisul nu este unul dintre cele mai comune cazuri pe care le are un avocat si nu multi se incumeta sa intre intr-o astfel de lupta. Este nevoie de foarte multa muncă, foarte multă documentare, fiind vorba despre cunoștințe de medicină. De asemenea , intr-un caz de malpraxis, poate lupta cea mai mare este cu prejudecatile celor implicati in anchete, cu sistemul indoctrinat de convingeri bolnave, convingeri potrivit carora "întotdeauna mortul este de vina" sau "corb la corb nu-si scoate ochii". Stiu ca acest caz de malpraxis e una dintre cele mai dificile spete, o data datorita complexitatii cazului Patriciei și apoi datorita nenumăratelor piedici pe care ți le pun cei implicați în anchetarea unui caz de malpraxis și a dorinței acestora de tergiversare a anchetei. Ne-am dorit sa ne reprezinte cel mai bun avocat, din partea căruia sa vedem implicare maxima, interes, dorința de a scoate adevărul la lumina. Și în toți acești ani de când a început colaborarea noastră am vazut aceste lucruri. De asemenea, ceea ce mi se pare extrem de important pentru familiile victimelor malpraxisului, am văzut și am simțit susținere morala. Și asta nu oricine e capabil sa o ofere. Doar cei care se implica trup și suflet pentru cauza ta. Și cu mana pe inima pot spune ca Doseanu&Asociații au fost capabili. Pe tot parcursul anchetei penale și în sala de judecata au format o echipa și mereu au venit cu idei noi de cai de lupta pentru a scoate adevarul la lumina, mergand chiar pana la CEDO. Intr-un cuvânt , termenul pe care eu l-as folosi pentru a caracteriza modul de lucru al acestei case de avocatura este PROFESIONALISM. Sunt absolut convinsa de faptul ca am făcut cea mai buna alegere când am decis sa apelam la serviciile societății Doseanu&Asociații.

Devotament fata de clienti

Societatea dumneavoastră de avocați merita tot respectul și stima pentru devotamentul și înalta clasă de care dă dovadă față de clienții săi. Cu foarte multă stimă Rodica Sabau.

O echipa care luptă pentru dreptate

În primul rând aș dori ca să scriu o foarte scurtă prezentare a cauzei prin care am trecut, o cauză ce s-a plimbat cine știe de ce 4 ani nerezolvată: Am fost victima unui accident de circulație în anul 2012, cu mult peste 120 de zile de îngrijiri medicale, leziuni destul de grave, și cum de obicei este de știut că asiguratorii nu prea vor să achite despăgubiri, am hotărât ca am nevoie de un avocat. Am aflat de la o cunoștință că avocatul Răzvan Doseanu este specializat pe astfel de cauze, reprezentând victimile accidentelor rutiere, am căutat pe internet numărul de telefon al domnului avocat Doseanu și am cerut o programare. Ajungând la birou, de la prima întâlnire am simțit că sunt unde trebuie sa fiu, am fost primit cu respect de o echipa fantastică. După ce am fost de mai multe ori la cabinetul domnului Doseanu am ajuns la concluzia că fiecare persoană știe ce are de făcut. ”Profesionalism”, acesta este cuvântul potrivit ce se poate spune despre ei. Mulțumesc din suflet tuturor persoanelor care au lucrat în cauza mea si au obținut o hotărâre judecătoreasca favorabilă pentru mine, să pot primi despăgubirea după 5 ani de suferință si să mă pot gândi la cele doua operații care mă mai așteaptă, fiindcă până când nu am apelat la domnul avocat Doseanu nici în gând nu am avut, din motive financiare, că pot să ajung să fiu operat. Dacă ar trebui sa ofer un calificativ până la 5 stele eu din suflet am să ofer Societății de avocați Doseanu&Asociații 5 stele. Este o echipă sinceră, corectă, o echipă care se luptă pentru clienții săi până la capăt, o echipă care luptă pentru DREPTATE până în ultimul moment. VĂ DORESC NUMAI BINE ȘI CAUZE REZOLVATE CU DREPTATE tuturor persoanelor din societatea Doseanu&Asociații. Să vă ajute Dumnezeu pe drum.

Mulțumesc DOSEANU&ASOCIAȚII

Vreau să mulțumesc domnului avocat Doseanu Răzvan și colaboratorilor din societatea de avocați DOSEANU&ASOCIAȚII. În urmă cu 10 ani având un necaz revoltător ( soția a decedat la o simplă operație de cezariană ) am apelat la domnul avocat Doseanu Răzvan deoarece trecuse mai bine de 7 luni și nimeni nu voia să spună ce s-a întâmplat în acea sală de operație. În urma insistențelor domnului avocat la Institutul de Medicină Legală, s-a dat primul verdict ( EROARE MEDICALĂ ). Apoi s-a făcut un al doilea raport medico-legal la Timișoara din care a rezultat că ambii medici sunt vinovați. A urmat si al treilea raport efectuat la Mina Minovici București raport din care reiese același lucru ”și anume” că medicii sunt vinovați de moartea pacientei. Pe urmă a început adevărata luptă cu întreg sistemul medical și cu cei doi medici, vreau să menționez că medicul ginecolog avea o mare influență în județul Bihor. În primă instanță a fost o luptă foarte grea deoarece au mai fost nevoie de încă 7 preavize de la Mina Minovici ca judecătorul să dea primul verdict, în care a susținut că sunt vinovați medicii. Procesul a durat în jur de 7 ani până la pronunțarea definitivă de la Curtea de Apel Oradea unde vinovați au ieșit ambii medici. Încă o dată vreau să îi mulțumesc domnului avocat Doseanu Răzvan deoarece a luptat singur cu cei 3 avocați ai medicilor. Datorită muncii pe care a depus-o avocatul Doseanu, cred că este singurul caz de malpraxis din județul Bihor soluționat în favoarea pacientului. „Crezând că am terminat această luptă pentru aflarea adevărului si a demonstra realitatea de la noi din spitale” a urmat o altă luptă pentru despăgubirile ce s-au hotărât la Curtea de Apel Oradea. Aceasta a durat circa un an de zile, în ciuda presiunilor care s-au pus asupra domnului avocat și echipei lui, a dat dovadă de profesionalism și mare caracter. Mulțumesc încă o dată DOSEANU&ASOCIAȚII.

Vă recomandăm cu încredere

Sunteți un cabinet de avocatură ce se dedică în totalitate clientului și faceți tot ce ține de dumneavoastră și echipa dumneavoastră pentru a ajuta. Nici nu aveți idee cât a insemnat ajutorul dumneavoastră pentru noi și implicit pentru celelalte părți din proces, deoarece atunci când vă apucați de treabă o faceți serios, luptând cu profesionalism și curaj pentru problemele clientului. Am fost norocoși că am cunoscut un asemenea cabinet de avocatura si cu sigurantă la fel sunt toți oameni care apelează la dumneavoastră. Serviciile pe care le oferiți sunt de o calitate ireproșabilă, la cele mai înalte standarde. Vă recomandăm cu încredere tuturor oamenilor care au nevoie de ajutor real. Vă asigur dragi oameni că dacă este ceva de făcut în necazul sau problema dumneavoastra pentru a o rezolva acești avocați o vor face. Ne-ați fost de mare ajutor și vă mulțumim din tot sufletul domnule avocat Răzvan Doseanu.

Profesionalism, tenacitate și onestitate

În ultimii 10 ani, în calitate de funcționar public cu statut special, am fost de trei ori clientul maestrului Doseanu Răzvan. Acesta m-a apărat la Curtea de Apel Orade, Curtea de Apel Alba Iulia și Curtea de Apel Craiova, respectiv la ICCJ. Profesionalismul, tenacitatea și onestitatea au caracterizat, în mod constant, serviciile de reprezentare și asistență juridică de care am beneficiat din partea domnului avocat Răzvan Doseanu si a echipei sale.

Luptă pentru dreptate

Mulțumesc Societății de avocați Doseanu&Asociații pentru modul în care m-au reprezentat în procesul meu. Echipa de avocați este educată sinceră care se luptă pentru clienți până la capăt și care luptă pentru dreptate. Vă doresc numai bine și cât mai multe procese câștigate tuturor avocaților ce fac parte din Doseanu&Asociații.

Multumesc societății de avocați "Doseanu & Asociații"!

Avocații care formează azi Doseanu & Asociații mă reprezintă din 2012. Am apelat la serviciile juridice ale acestei societăți de avocați pentru a mă reprezenta în două procese: unul penal si unul de contencios administrativ, ambele câștigate datorită profesionalismului si seriozității cu care au fost reprezentate în instanțele de judecată. Pe parcursul celor 3 ani de procese au fost necesare multe documentări și anumite expertize care să dovedească nevinovăția mea. Ne-am lovit de nenumărate piedici ale sistemului "democratic" românesc (înțeles de unii în sensul că sunt stăpânii tuturor) dar cu perseverența, experiența și seriozitatea acestei societăți de avocați am câștigat cele două procese. Doresc sa multumesc înca o dată tuturor avocaților acestei societăți implicați în reprezentarea mea pe parcursul anilor de procese. Multumesc societății de avocați "Doseanu & Asociații"!

Recomand Societatea de avocati Doseanu &Asociatii!

In urma unui tragic accident ,in care tatal meu a decedat am apelat la serviciile firmei de avocatura Doseanu &Asociatii. Tin sa îi multumesc domnului Doseanu si in special avocatei Ioana Tent care ne-a reprezentat in instanta! Au raspuns cu promtitudine la fiecare proces ,si au reusit sa faca dreptate in procesul nostru! Recomand Societatea de avocati Doseanu &Asociatii!

Sincere mulțumiri

Prin prezenta vă transmit felicitări și mulțumiri, ca semn de apreciere și respect, pentru modul în care ați tratat si v-ați implicat in cauza mea. Ca urmare a colaborării noastre va adresez sincere mulțumiri. În speranța unei colaborari la fel de bună și pe viitor, vă mulțumesc, dumneavoastră și societății de avocatură Doseanu & Asociații și vă doresc mult succes în activitatea dumneavoastră!

Pe scurt, o echipă de specialiști cu un lider de excepție.

Ce poți să faci când cineva vine și îți spune că ai făcut o crimă în seara precedentă, când tu ești conștient că nu ai făcut asta. Poți să le spui celor din jur că nu e așa, poți să te stresezi să scoți adevărul la lumină, însă ești tu contra sistemului, care are la îndemână o sumedenie de unelte prin care poate să obțină ceea ce vrea. Da, din păcate asta este Romania, o țară în care încă mai există oameni care stau în pușcărie nevinovați, așa cum am stat eu timp de mai bine de un an. Totuși ajutorul a venit de la Dumnezeu, iar Dumnezeu lucrează prin oameni, iar pe lângă familie, mie mi-a venit ajutorul prin persoana domnului Avocat Răzvan Doseanu. Am găsit în domnia sa un sprijin de specialitate în materie penală, dar și un sprijin moral, am găsit un om în adevăratul sens al cuvântului, care a avut încredere în mine când poate toți se îndoiau, un om care cunoaște drept și judecă drept, un om care te respectă indiferent de ce ceas porți, dar și un om care îți spune verde în față ceea ce el crede, indiferent că ești om simplu, procuror sau judecător și asta îl face special, merge până în pânzele albe pentru dreptate și adevăr. Cu ajutorul domniei sale am obținut cele 3 achitări prin care mi-am recăpătat libertatea care îmi fusese furată pe nedrept. Pe scurt, o echipă de specialiști cu un lider de excepție. Mulțumim pentru ajutor și încredere și vă dorim mult succes în continuare în sprijinul adevărului!

Recomand cu incredere aceasta societate de avocati

Colaborarea mea cu Societatea Doseanu&Asociatii a inceput in anul 2013 cand am apelat la domnul avocat Doseanu Razvan sa ma reprezinte in cadrul procesului penal in care am fost implicat in calitate de parte vatamata din cauza unui accident rutier. Doresc sa subliniez ca informatiile pe care le aveam in legatura cu profesionalismul si promptitudinea dlui Av. Doseanu Razvan si a colaboratorilor sai, s-au adeverit inca de la inceputul colaborarii noastre. Colaborarea noastra a fost una la distanta intrucat eu locuiam in Bucuresti, dar dl Av. Doseanu si colaboratorii sai, m-au tinut constant la curent cu stadiul procesual si cu actiunile pe care aveau sa le intreprinda, consultandu-se cu mine si informadu-ma de fiecare data in prealabil. Recomand cu incredere aceasta societate de avocati pentru seriozitatea si profesionalismul care ii caracterizeaza.

Îți mulțumim, domnule avocat Răzvan Doseanu

Mă numesc Ciocan Lucia, sunt din Beiuș și sunt administrator al SC Milfruct SRL având profilul de activitate de vânzare legume-fructe. În anul 2007, în urma unui control al poliției economice, am fost pusă sub urmărire penală pentru evaziune fiscală. În anul 2008 am fost anunțată că mi s-a pus poprire pe conturi și mi s-a cerut insolvența societății pe care o administram, pierzând afacerea și depozitul în care îmi desfășuram activitatea. Din 2008 până în 2014 am fost cercetată și invitată lunar să dau declarații. În 2014 mi s-a pus sechestru pe toate bunurile și trimisă în judecată. Am apelat la serviciile domnului avocat Răzvan Doseanu care era, după vorbele unor prieteni avocați, cel mai bun în drept penal. Mulțumesc Lui Dumnezeu că am ajuns să fiu reprezentată de acest om în instanță, care de la început mi-a dat încrederea că nu pot fi condamnată pentru o faptă pe care nu am comis-o, datorită unor funcționari care au instrumentat cazul după ureche. Am câștigat procesul la Tribunal dar procurorul făcând recurs, am ajuns la Curtea de Apel, cu doi judecători. Din nou, datorită măiestriei și priceperii domnului avocat Răzvan Doseanu, am câștigat. În urma acestor fapte, pierzând totul: afacere, depozit, liniștea mea, a soțului și a copiilor, am apelat din nou la același avocat Răzvan Doseanu pentru a mi se face dreptate. Vă pot spune cu mâna pe inimă că domnul avocat este între primii avocați din țară, el și firma de avocatură pe care o reprezintă. Îți mulțumim, domnule avocat Răzvan Doseanu, eu Ciocan Lucia și familia mea.