drept-penal drept-penal

DREPT PENAL

Dreptul penal cuprinde normele ce stabilesc faptele care constituie infracțiuni, precum și sancțiunile aplicabile persoanelor care le-au comis, cu scopul restabilirii ordinii de drept.

drept-civil drept-civil

DREPT CIVIL

Dreptul civil reglementează relațiile dintre persoane fizice și/sau juridice ce se află pe poziții de egalitate juridică, cu privire la familie, bunuri şi drepturi reale, obligaţii civile, contracte, moşteniri etc.

drept-comercial drept-comercial

DREPT COMERCIAL

Dreptul comercial privește faptele de comerț şi relațiile dintre comercianți, precum operaţiunile de producere și circulație a mărfurilor, executarea de lucrări şi prestarea de servicii.

drept-administrativ drept-administrativ

DREPT ADMINISTRATIV

Dreptul administrativ reglementează activitatea administrației publice, adică relațiile între organele administrative ale statului și relațiile dintre administrație și cetățeni.

drept-fiscal drept-fiscal

DREPT FISCAL

Dreptul fiscal este o ramură a dreptului public care privește raporturile juridice fiscale ce se nasc în procesul colectării impozitelor şi taxelor, sau al administrării acestora.

dreptul-muncii dreptul-muncii

DREPTUL MUNCII

Dreptul muncii reprezintă acea ramură a dreptului alcătuită din ansamblul normelor juridice care reglementează relaţiile sociale individuale şi colective de muncă ce se stabilesc între angajatori şi salariaţi, bazate pe contractele individuale sau colective de muncă.

dreptul-familiei dreptul-familiei

DREPTUL FAMILIEI

Dreptul familiei reglementează raporturile personale și patrimoniale ce izvorăsc din căsătorie, adopție și raporturile asimilate de lege, sub anumite aspecte, cu raporturile de familii, în scopul ocrotirii și întăririi familiei.

drepturile-omului drepturile-omului

DREPTURILE OMULUI

Drepturile omului reprezintă o ramură care își fixează ca punct de referinţă demnitatea umană, determinând drepturile şi facultăţile, care, în ansamblu, sunt necesare pentru garantarea protecției sale.

NOI OFERIM

SERVICII ACCESIBILE

Serviciile Societății Profesionale de Avocați ”Doseanu & Asociații” sunt accesibile oricărei persoane, indiferent de natura prejudiciului suferit sau a pretenției sale. Echipa noastră stă oricând la dispoziția dumneavoastră, oferind asistență juridică și reprezentare în domeniul dreptului penal, civil, comercial, administrativ, fiscal, al dreptului muncii, familiei sau drepturilor omului.

SERIOZITATE

Echipa noastra trateaza fiecare cauza cu promptitudine și un inalt grad de seriozitate activitatea noastra, optimizand astfel toate sansele ca fiecare client ce ne trece pragul, să se declare multumit de rezultatul obținut. Aceste caracteristici ne-au dezvoltat și au consolidat traiectoria noastra spre succes, astfel incat ne putem mandri cu numeroase cauze castigate și totodată, cu tot atâți clienți multumiți.

EXPERIENȚĂ

Societatea noastră este coordonata de avocat Răzvan Doseanu care prin munca desfășurată la un inalt grad de seriorizate și profesionalism, a creat o echipa a cărui membri sunt caracterizati prin eficiență, perseverență, conștiinciozitate și pricepere. Implicarea și profesionalismul de care am dat dovadă de mulți ani, precum și devotamentul alocat clienților noștri, s-au remarcat prin cauzele finalizate cu succes, ceea ce ne-a ajutat să devenim o societate profesionala de avocați pregatita sa raspunda oricand celor mai inalte cereri și exigențe.

PROFESIONALISM

Așteptările și doleanțele clienților noștri cu privire la problemele cu care apelează la noi sunt de cele mai multe ori îndeplinite, succesul în cauzele de care ne ocupăm este dat de pasiunea și sârguința ce caracterizează munca fiecărui membru al echipei de avocați.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

Ai o problemă și ești în căutarea serviciilor unui avocat? Experiența și eficiența de care dăm dovadă reprezintă indicativele necesare câștigării unei cauze, acestea reprezentând și motivul pentru care de-a lungul timpului clienții noștri s-au dovedit mulțumiți de seriozitatea echipei noastre și ar recomanda oricând, mai departe serviciile Societății Profesionale de Avocați DOSEANU & ASOCIAȚII.

CLIENȚII NOȘTRI