• Societatea noastră este dispus să preia orice dosar pentru orice persoană victimă a unui accident de circulație sau pentru rudele unei astfel de persoane (în cazul în care s-a produs decesul), fiind dispuși să avansăm toate cheltuielile ocazionate de un astfel de proces, urmând să le recuperăm la finalul procesului.

• Puteți obține despăgubiri de la societatea de asigurări la care era încheiată polița de asigurare obligatorie tip RCA, chiar dacă persoana vinovată este o rudă sau un prieten, fără ca aceasta să fie afectată, toate daunele urmând să fie suportate de către societatea de asigurări.

• Puteți obține plata integrală a cheltuielilor de spitalizare. Aveți dreptul la plata medicamentelor, a alimentației suplimentare, a contravalorii transportului pentru tratamente medicale și recuperare.

• Victima unui accident rutier sau moștenitorii acesteia pot obține plata integrală a cheltuielilor de spitalizare, medicamente, transport,

recuperări medicale, cheltuieli de înmormântare de la societatea de asigurare sau fondul special dacă nu există asigurat.